В CrystalConsultant използваме програми за тайни клиенти и специално разработени инструменти за анализ на стандарта на обслужване в хотели и ресторанти, ние помагаме на клиенти в България да постигат отлични резултати в обслужването.


Ние CrystalConsultant сме специалисти по луксозни хотели, изискани ресторанти и спа центрове. Всички наши партньори притежават години управленски практически опит в тези индустрии. Този опит гарантира, че нашите независими, проницателни и напълно обучени оценители ще съумеят както да разберат вашия бизнес, така и да се впишат в профила на вашия клиент.


"Балансовият отчет за обслужването"


Би било нелепо да си представим един съвременен хотелиерски бизнес, който не отчита приходите или оперативните разходи, но най-редовно те пропускат да измерят нивото на обслужване, предлагано на клиентите. Използването на независима програма за тайни клиенти в рамките на един бизнес може да набави информацията, която допълва картината. Дали обслужването е приветливо и ефективно? Пропускат ли се продажбени възможности? Ефективно ли е обучението?


Рапортите на CrystalConsultant, които ще бъдат изготвени от тайния гост позволява на ръководството да предприеме действия въз основа на измерени критерии, а не на субективни възприятия. Той допълва собствените наблюдения на ръководството върху дейността, които могат да бъдат обективно отражение на възприятията на клиента. Например, влезте в някоя кухня в момент, когато Мениджърът обядва и на готвача е съобщено, че това е неговата поръчка. Защо?


Ползата от една разработена по поръчка програма на CrystalConsultant за тайни клиенти е, че ръководството разполага с инструмент за измерване на обслужването, усилията в продажбите, или като мярка за стимулиране на старшите служители според резултатите. Разработените програми трябва да правят оценки регулярно, за да предоставят на ръководството независима, ценна информация, която то да използва със своите служители, за да подобри обслужването. Все пак, програмите за тайни клиенти трябва да се пазят от това да бъдат пристрастни към критиката, те трябва да посочват също и добрите страни на обслужването. Повечето клиенти са изненадани от големия брой осъзнати възможности и благодарят на своите служители, които надхвърлят стандартното ниво на обслужване.Награди

awards