Е: info@crystalconsultant.eu
Т: +359 899175865 - 10:00-18:30 понеделник до петък
А: ул. Брезовско Шосе 147А,
Бизнес сграда "Rota Engineering", гр.Пловдив

Работодатели


За Вас


Една от тайните да успее един хотел или ресторант да спечели клиент е не само да достигне очакванията на клиента, но и да ги подмине. Това не се случва със скъп мрамор на рецепция или златни прибори, това се постига с личностното и професионалното отношение, което трябва да е планирано няколко крачки пред госта Ви, а това се случва с обучени кадри, които обичат да работят в дадена фирма и имат нужното обучение и не на последно място да е наложен контрол за изпълнение на стандартите. Обучението трябва да е уникално за вашият хотел или ресторант, за вашето меню, за стандартите на вашият ресторант, за стандартите на вашият хотел. Ние от "Crystal Constultant" не само ще обучим ваши кадри на договорените стандарти, но и ще помогнем да подминем очакванията на способностите на персонала Ви да предоставят обслужване и мениджиране на световно ниво.


Кои сме ние?


"Crystal Constultant" е компания с няколко направления в услуги помагащи краткосрочно и дългосрочно на хотели и ресторанти в подбор на кадри, обучения, таен гост, измерване на клиентското обслужване и консултиране с цел развитие. Създателят й е Валентин Гаджонов, който има опит в управление на високо стандартни хотели и ресторанти във Великобритания и България със завидни достижения.


КРИСТАЛ ПАКЕТ


Ние можем да Ви обучим текущия персонал, но всички знаем, че хотелите и ресторантите работят с високо текучество на кадрите си и за това да имате нужните стандарти на ниво за сигурен дългосрочен бизнес Ви предлагаме КРИСТАЛ ПАКЕТ, който включва целогодишно:За повече информация и оферти се свържете с нас на посочените контакти.

Награди

awards